Mysterie over bruidsboeket Meghan Markle houdt fans al maanden bezig

Meghan Markle is dan wel al enkele maanden getrouwd, fans zijn vandaag nog helemaal in de ban van haar huwelijksdag. Want de voormalige actrice kwam St. George’s Chapel binnen zonder bloemen en plots had ze een bruidsboeket in haar handen. Maar wie o wie heeft dat aan haar gegeven?

Op videobeelden die op het internet circuleren, is te zien dat Meghan Markle haar bruidsboeket toegestopt krijgt. Over één ding zijn de fans het eens: het silhouet en de hand in het filmpje zijn van een vrouw.

Kate Middleton?

En daar begint het speculeren. Volgens sommigen was het Kate Middleton die het boeket aan Meghan gaf, want de ‘anonieme’ vrouw droeg net als Kate een wit ensemble. Maar kan dat wel? Want de hertogin van Cambridge zat helemaal vooraan in de kapel en zou op de grote dag van helemaal achteraan naar vooraan moeten gelopen hebben.

De secretaresse?

Anderen beweren dat ze Samantha Cohen herkennen, de privésecretaresse van The Queen die de brunette helpt tijdens haar traject om een volwaardige royal te worden. Ze werd al vaker aan de zijde van Meghan gezien en droeg op haar huwelijk met prins Harry een lichtroze ensemble met, jawel, een schuine hoed op haar hoofd. Die lijkt vanop een afstand erg goed op Kate’s outfit.

Mysterie over bruidsboeket Meghan Markle houdt fans al maanden bezig

Wie de bloemen echt overhandigde zal wellicht een raadsel blijven. Tenzij Kensington Palace plots met een verklaring op de proppen komt en aan de wereld uitlegt wie verantwoordelijk was voor het overhandigen van het boeket.

Door vwh
  • VOOR ABONNEES