Prins Harry en Meghan Markle genieten van vakantie met de Clooneys

Het zijn drukke maanden geweest voor de Britse prins Harry en Meghan Markle, maar afgelopen week hebben ze genoten van een bescheiden huwelijksreisje. Ze gingen een paar dagen op vakantie bij hun goede vrienden George en Amal Clooney, die een villa hebben aan het Italiaanse Comomeer.

vwh

Volgens de Britse en Italiaanse pers verbleven prins Harry en Meghan Markle afgelopen week vier dagen in Villa Oleandra, samen met de Clooney’s en hun tweeling Alexander en Ella. Het pand uit de 18e eeuw met 25 kamers, waarvoor de 57-jarige Clooney in 2002 zo’n 11,7 miljoen euro neertelde, werd naar verluidt voortdurend bewaakt om de privacy van de royals en hun beroemde vrienden te garanderen.

Vijftien vrienden

Een insider vertelt aan The Sun dat prins tijdens zijn vrije dagen veel basketbal speelde, terwijl Meghan vee van haar tijd doorbracht in het bijzijn van de tien maanden oude tweeling. Zaterdag dineerden ze met zicht op het meer, samen met nog een vijftiental vrienden van de Clooney’s. “Het doel was om gewoon te relaxen”, klinkt het.

© Photo News

Volgens de internationale pers namen prins Harry en Meghan afgelopen donderdagavond hun privéjet richting Como en stegen ze zondagavond, rond een uur of zes ’s avonds, weer op de luchthaven van Malpensa op. Kensington Palace heeft het reisje van de twee momenteel nog niet officieel bevestigd.

Aangeboden door onze partners

Lees ook