Heeft actrice langverwachte ontknoping van seizoensfinale van ‘Familie’ al verklapt?

Fans van ‘Familie’ zitten al in spanning te wachten op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op maandag 27 augustus. Maar actrice Erika Van Tielen, die Amélie speelt in de Vlaamse soap, lijkt per ongeluk al een heel belangrijk punt van haar verhaallijn verklapt te hebben op haar sociale media.

Heeft actrice langverwachte ontknoping van seizoensfinale van ‘Familie’ al verklapt?
De foto is ondertussen niet meer te zien op haar Instagramaccount. Foto: Instagram

KIJK OOK. Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De vraag die op ieders lippen brandt: hoe loopt het af met Amélie (gespeeld door Erika Van Tielen)? Want tijdens de seizoensfinale in augustus zagen we hoe Amélie samen met Véronique het glas hief op de nieuwe relatie tussen Lars en Véronique. Na de ene cocktail volgde de andere, sloeg de sfeer thuis zwaar om, terwijl de dames begonnen te discussiëren. Verwarring ten top toen Véronique compleet van de wereld ontwaakte naast een bebloede Amélie.

Een levenloos lichaam, dat dachten talloze fans te zien. Dat had uiteraard het einde van Amélie betekend. Maar nu lijkt het alsof Erika Van Tielen al verklapt heeft dat haar personage toch nog heel wat langer zal meegaan. Zij postte immers - net zoals heel wat andere acteurs na de verhuis vanuit de oude studio’s - in haar Instagram Stories een foto van haar eerste dag op de nieuwe set van ‘Familie’.

LEES OOK. (+) Zo ging het eraan toe op de eerste dag van ‘Familie’ op nieuwe locatie

Maar dat wil dus zeggen dat Erika Van Tielen - en dus ook Amélie - nieuwe scènes speelt in het komende seizoen. De kans dat haar personage dood is, slinkt dan ook met de minuut.

Zo heeft de actrice mogelijk één van de grootste plottwists van het nieuwe seizoen al verklapt. En dat is niet de eerste keer. Anderhalf jaar geleden bij haar eerste stappen in ‘Familie’ postte ze ook al een selfie waarop een deel van het scenario te zien was. Op die manier wisten fans al veel eerder dat Lars zijn hart gebroken zou zijn, omdat Véronique hem had afgewezen.

Nog steeds veel vragen

Rest er nog een belangrijke vraag natuurlijk: wie stak Amélie neer? Haar dronken zus Véronique? Of was het Marie misschien, die zo wraak wil nemen op Lars door een moordcomplot in scène te zetten? Of is de dader iemand van de drugsbende, die Amélie nog steeds achtervolgt? Wij zetten alvast drie plausibele scenario’s op een rijtje.

LEES OOK. Wie heeft Amélie neergestoken in seizoensfinale ‘Familie’? Deze scenario’s zijn volgens ons alvast mogelijk

En ook: hoe zit het met alle andere mogelijke doden? Het uitstapje met Mila en Milou dat volledig uit de hand liep, wie komt er daar levend boven water? Hoe erg is Stan eraan toe na het gevecht met Maarten en het schot van Evy? VTM heeft al een beetje informatie vrijgegeven, maar op het antwoord op die vragen zullen we nog even moeten wachten.

Door mrra
Laad meer berichten...