Dimitri Vegas vecht robbertje uit met Jean-Claude Van Damme in nieuwe film

De Willebroekse dj Dimitri Vegas schittert vanaf woensdag naast Jean-Claude Van Damme in de Vlaamse bioscoop. In de nieuwe actiefilm ‘Lukas’, die sinds 22 augustus speelt, heeft hij een intense scène met de ‘Muscles from Brussels’. Dimitri Vegas plaatste het fragment woensdag op zijn Facebookpagina.

“Nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar hier is Dimitri Vegas tegenover Jean-Claude Van Damme in een splinternieuwe film Lukas. Een gokje wie dit gevecht wint?” staat er bij het korte fragment. Voor Dimitri Vegas is het zijn derde filmrol op korte tijd. Eerder speelde hij al mee in ‘Patser’ en ‘Rise of the Living Dead’.

In de actiefilm ‘Lukas’ speelt Jean-Claude Van Damme een buitenwipper die in de gevangenis belandt nadat hij zijn zelfbeheersing verliest. Door het voorval dreigt hij zijn achtjarig dochtertje kwijt te raken, die in een pleeggezin wordt geplaatst. Hij krijgt echter de kans om zijn zonden goed te maken als hij Interpol helpt een Nederlandse gangsterbende, die opereert vanuit België, op te rollen.

Door jtp
VOOR ABONNEES