Na Mayweather tegen Pacquiao nu ook miljoenenduel in het golf: Tiger Woods versus Phil Mickelson

Bron © Belga, The Wrap

Foto: rr

De Amerikanen Tiger Woods en Phil Mickelson gaan op 23 november in Las Vegas een golfwedstrijd met een inzet van 9 miljoen dollar (7,7 miljoen euro) spelen. Dat kondigde de Audiovisual Group Turner woensdag aan.

Het langverwachte duel tussen twee van de beste golfspelers ooit wordt “The Match” genoemd en vindt plaats tijdens het Thanksgiving-weekend op de Shadow Creek-golfbaan in de gok- en casinohoofdstad van de wereld.

“Ze zijn twee van de meest iconische spelers van hun generatie, wiens roem de grenzen van golf overschrijdt en wiens rivaliteit een van de belangrijkste is in de geschiedenis van hun sport,” zei Turner die het duel zal uitzenden.

Woods (42) en Mickelson (48) hebben samen 122 carrièreoverwinningen (PGA), 19 Grand Slam-titels en meer dan 200 miljoen dollar aan prijzengeld bij elkaar gespeeld. “Voor vele jaren heeft hij mij kunnen verslaan, maar dit wordt de makkelijkste 9 miljoen die ik in mijn carrière verdiend heb”, aldus Mickelson.

Opmerkelijk is ook dat beide spelers een micro zullen dragen tijdens de wedstrijd en dat ze elkaar mogen uitdagen “side bettings”. Zoals wie het dichtste bij een hole kan spelen.

Door vtvn
  • Meest recent