Gratis bier in Cleveland als hun American Football-team wint: er is maar één probleem

Biermerk Bud Light pakt uit met een leuke actie: in bars verspreid over Cleveland heeft het koelkasten vol bier laten installeren die automatisch openen als het lokale American Football-team, de Cleveland Browns, wint. Er is maar één probleem: de laatste keer dat dat gebeurde, is al geleden van kerstavond 2016. En toen was het ook al hun eerste zege in een jaar tijd, door de kranten passend betiteld als “De Cleveland Browns winnen een Football-match!”

In afwachting van de eerste zege van de Cleveland Browns heeft het biermerk alvast beloofd het bier in de koelkasten maandelijks te laten verversen. Je weet maar nooit hoe lang het nog kan duren… Het nieuwe NFL-seizoen gaat op zondag 9 september van start. Dan nemen de Cleveland Browns het in hun eigen FistEnergy Stadium op tegen de Pittsburgh Steelers.

Het team zou alvast versterkt genoeg zijn om beter te doen dan de één enkele zege die het de voorbije twee seizoenen bij elkaar speelde. Anders zouden de verzegelde koelkasten in Cleveland wel eens pijnlijker kunnen worden dan de drooglegging, zoals een Twittergebruiker opmerkte.

Door wic
    Meest recent