Tottenham-doelman Lloris heeft wat uit te leggen: in het midden van de nacht dronken van de baan geplukt

© REUTERS

Hugo Lloris is vrijdagmorgen door de Londense politie opgepakt na een positieve alcoholcontrole. De doelman van wereldkampioen Frankrijk en Tottenham zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Meerdere Engelse media berichten dat Lloris vrijdagmorgen omstreeks 2u30 in het centrum van Londen werd tegengehouden. Nadat hij positief blies, werd de 31-jarige voetballer meegenomen voor verhoor. Lloris bracht zowat zeven uur door in het politiekantoor en werd daarna op borg vrijgelaten. Op 11 september wordt hij bij de rechter verwacht.

Nadat Lloris vorige maand met Frankrijk wereldkampioen werd, kreeg hij van Tottenham extra vakantie. Pas vijf dagen voor de competitiestart sloot hij aan bij de Spurs, maar niettemin stond de ploegmaat van Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Mousa Dembele meteen tussen de palen tegen Newcastle en Fulham. Komende maandag speelt Tottenham de topper tegen Manchester United op Old Trafford. Het is voorlopig onduidelijk of Mauricio Pochettino hem zal opnemen in de selectie.

LEES OOK

Nu in het nieuws