Club Brugge start met onuitgegeven spitsenduo in topwedstrijd, Anderlecht kiest voor verrassing

Foto: BELGA

Tovert Ivan Leko straks een verrassing uit zijn hoge hoed tegen Anderlecht? De coach van Club Brugge brengt mogelijk Wesley en Rezaei als onuitgegeven spitsenduo samen aan de aftrap in de eerste echte topper van het seizoen. Bij Anderlecht starten Knowledge Musona en Francis Amuzu in de basis.

Omdat de schorsing van Wesley Moraes gisteren onverwacht werd opgeheven is de Braziliaanse aanvaller van blauw-zwart plots toch beschikbaar voor de match tegen Anderlecht. Een opsteker voor Ivan Leko die geen beroep kan doen op de geblesseerde Jelle Vossen (knie). Ook recordtransfer Rezaei start. Het is alvast een combinatie die Ivan Leko zaterdag uitprobeerde op de laatste gesloten training. Daardoor verdwijnen de jonge Openda en Schrijvers naar de bank in vergelijking met de match tegen Antwerp van vorige week zondag.

Achterin moet Leko kiezen tussen Benoit Poulain en Brandon Mechele. Het leek er deze week naar uit te zien dat Mechele tegen paars-wit zijn comeback zou maken omdat Poulain gekwetst was, maar de Franse verdediger trainde gisteren toch mee en is wedstrijdfit.

Anderlecht begint enigszins verrassend met Francis Amuzu en Knowledge Musona in de basis. Ook Vranjes, die morgen mogelijk een schorsing krijgt na zijn rode kaart tegen Moeskroen, is erbij.

Opstelling Club Brugge: Letica, Mitrovic, Poulain, Denswil, Dennis, Vormer, Rits, Vanaken, Danjuma, Wesley, Rezaei

Opstelling Anderlecht: Didillon, Milic, Bornauw, Vranjes, Amuzu, Makarenko, Trebel, Saelemaekers, Musona, Dimata, Santini

Dit verwachten wij van Club - Anderlecht: vuurwerk in elke linie.

Door jve
AANGERADEN