Ook Van Aert heeft er langzaam maar zeker de buik van vol

© GOYVAERTS/GMAX Agency

De berichtgeving omtrent de fusiegesprekken tussen Veranda’s Willems - Crelan en het Nederlandse Roompot waren ook voor Wout van Aert een complete verrassing. En dat vindt de wereldkampioen veldrijden niet leuk, liet hij via twitter weten.

gvdl

Communicatie is de essentie van een goede samenwerking. Iedereen valt uit de lucht en steeds ben ik degene die men aanspreekt zonder dat ik zelf van iets weet. Ze verwachten prestaties van mij, maar volgend jaar op deze manier? #sabbatjaar :-)

Met dit veelzeggend bericht via twitter liet Van Aert duidelijk zijn ongenoegen blijken. Het is een publiek geheim dat het al enige tijd niet meer botert tussen de renner en zijn teammanager Nick Nuyens. En die relatie lijkt er de voorbije dagen en uren niet beter op te zijn geworden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van Aert ligt ook komend seizoen nog onder contract bij Sniper Cycling, de structuur achter het team van Nuyens. In 2020 verhuist de Kempenaar naar LottoNL-Jumbo.

Eerder vanochtend raakte bekend dat er fusiegesprekken lopen tussen Veranda’s Willems en Roompot - Nederlandse Loterij.

Aangeboden door onze partners