Meghan Markle valt op in mini-jurk

Bij Buckingham Palace zijn ze fan van kledij die niet te veel blootgeeft, maar hertogin van Sussex Meghan Markle lapt weleens een regeltje aan haar designerlaars. Woensdag ging ze uit met prins Harry en droeg ze een blazerjurk tot boven de knie en met een diepe V-hals.

Prins Harry en Meghan Markle woonden woensdagavond Hamilton, een musical voor het goede doel, bij. De aandacht van de aanwezige fotografen was volledig op Markle gericht - op haar benen in het bijzonder.

De 37-jarige hertogin droeg een korte blazerjurk van het Canadese merk Judith & Charles, ter waarde van 367 euro, die een flink stuk boven haar knieën kwam. Ze droeg geen shirt of blouse eronder, waardoor de outfit extra sexy werd. De royal werkte de look af met zwarte pumps en een clutch.

Nochtans wordt een beetje decolleté in het Britse koningshuis niet geapprecieerd. Leden van de konklijke familie moeten ‘bescheiden’ gekleed gaan. Eerder viel het lifestyleblad Cosmopolitan op dat Markle geen shortjes meer draagt sinds ze samen is met de prins, maar vooral zedigere jurken. Vermoedelijk omdat ze de ‘geen blote knieën’-regel van de Queen respecteert.

Toch lijkt Meghan soms de sexy toer op te gaan. Eerder deze zomer toonde ze - heel toevallig - een glimp van haar beha in zwarte kant. Die kwam even van onder haar zwarte jurk piepen tijdens het huwelijk van Charlie van Straubenzee, een van prins Harry's goede vrienden.

Door vwh