Antwerp verlengt het contract van trainer Laszlo Bölöni

Foto: Royal Antwerp FC

Antwerp is niet alleen bezig met de uitbouw van de spelerskern, ook over de toekomstige invulling van de technische staf wordt nagedacht. De club verlengde vrijdag ook het contract van trainer Laszlo Bölöni (65). De Roemeen staat nu aan het roer van The Great Old tot 30 juni 2020.

Laszlo Bölöni werd in maart 65, maar is nog niet van plan met pensioen te gaan. De Roemeense trainer van Antwerp geeft het goede voorbeeld aan al wie langer moet werken en tekende een contractverlenging op vrijdag. Twee weken geleden vertelde Luciano D’Onofrio al in een interview dat hij van plan was om Bölöni langer aan Antwerp te binden, vrijdag werden de handtekeningen gezet.

“Of we aan het onderhandelen zijn? Ik zou het geen onderhandelingen noemen, eerder wat gesprekken”, vertelde Laszlo Bölöni eerder op vrijdag. “Als meneer D’Onofrio zoiets zegt, dan wil dat zeggen dat de club tevreden is met het werk dat we doen. Daar ben ik fier en tevreden over. En dus ga ik vandaag mijn contract verlengen”, aldus Bölöni, die nog grapte dat hij geen contract voor tien jaar zou tekenen.

Geen tien jaar dus, wel twee jaar extra: Antwerp deelde vrijdagmiddag mee dat Bölöni tot 30 juni 2020 bijtekende. Laszlo Bölöni arriveerde vorige zomer op Antwerp. In zijn eerste seizoen vocht hij met zijn ploeg tot de laatste speeldag om voor Play-off 1. Ook dit seizoen is Antwerp goed gestart met een elf op vijftien. De club hoopt dit keer wel in de top zes te eindigen.

Door gegy
  • VOOR ABONNEES
    Meer voetbal