Maker van ‘The Simpsons’ bevestigt een van de populairste fantheorieën

Bron © The Weekly

Foto: The Simpsons

Bijna zesentwintig jaar hebben fans erover gespeculeerd. Heeft de enige echte Michael Jackson ooit een gastoptreden gedaan in ‘The Simpsons’? Ja, zegt maker Matt Groening nu. De ‘King of Pop’ heeft ooit de stem van een personage ingesproken.

In het televisieprogramma The Weekly bevestigde Matt Groening woensdag - de dag waarop Michael Jackson zestig jaar geworden zou zijn - dat een van de populairste fantheorieën over ‘The Simpsons’ effectief klopt.

Michael Jackson heeft wel degelijk ooit de stem ingesproken van een personage: een kale patiënt die Homer ontmoet in een psychiatrie in de aflevering ‘Stark Raving Dad’.

Lees hieronder verder

“Ja, hij is wel degelijk bij ons geweest om een stem in te spreken”, zei Groening aan gastheer Charlie Pickering. “Omdat hij er geen erkenning voor wou of omdat hij een deal had met zijn platenmaatschappij of zoiets, heeft hij de liedjes voor Lisa echter niet zelf gezongen. Een zanger met een soortgelijke stem deed dat. En Michael Jackson stond gewoon toe te kijken naar die man, die ongelooflijk zenuwachtig was, en giechelde.”

Door nadb