Debuut van Karolien Debecker op Radio 1 gaat de mist in door computercrash

Ze werd bij het afscheid van Jan Hautekiet eind juni al eens opgevoerd, en ze was aan het einde van de zomervakantie ook al eens te horen op Radio 1. Maar het échte radiodebuut van voormalig MNM-presentatrice Karolien Debecker op Radio 1 verliep maandagochtend niet van een leien dakje door een computercrash.

Tijdens het eerste half uur van de eerste uitzending van haar programma “Bij Debecker”, tussen 9 en 10 uur op Radio 1, kreeg Debecker te maken met computerproblemen. Meerdere keren was er niets te horen op de radio, op een bepaald moment nam een Franstalige stem het even over en er waren soms ook tikkende vingers op een toetsenbord te horen.

Na de computerproblemen het eerste half uur van “Bij Debecker” verliep alles wel weer vlot en ging het onder andere over elektronisch betalen.

Karolien Debecker zelf bleef er alleszins relatief rustig onder en zei dat ze hiermee “al meteen het allerergste had beleefd”. Het ‘voordeel’ aan zoveel pech tijdens de allereerste uitzending: het kan alleen nog maar beter.

Door lbo
Meest recent