Lil’ Kleine wil niet lang meer rappen: “Op mijn 35ste moet het klaar zijn”

Foto: BELGAIMAGE

Als het van Lil’ Kleine afhangt, is zijn carrière bijna halfweg. De 23-jarige Nederlandse rapper zou graag stoppen op zijn 35ste en dan naar Ibiza verhuizen met zijn vrouw en een kind. Dat vertelde hij aan het magazine Linda.

Het is van 2015 geleden dat hij nog een noemenswaardige hit scoorde - oorwurm Drank & Drugs met maatje Ronnie Flex - maar het gaat bijzonder goed met de Nederlandse rapper Lil’ Kleine (23). Zo goed zelfs dat hij er financieel erg goed voor zit, geeft hij deze week zonder de minste schroom toe in het magazine LINDA.

“Ik wil tot mijn 35ste of 40ste werken”, zegt de Nederlandse rapper, die in het dagelijkse leven Jorik Scholten heet. “Dan moet het financieel en persoonlijk klaar zijn en wil ik met mijn vrouw en kind op een mooie plek gaan wonen. Ibiza bijvoorbeeld, daar vinden we het allebei fijn en zoeken we nu een huis.”

Zijn vrouw, dat is Jaimie Vaes, een 29-jarige styliste met de looks van een fotomodel. De twee leerden elkaar kennen toen Jorik amper 15 jaar was en Jaimie al 20. Door zijn styling te verzorgen, leerden ze elkaar goed kennen. “Toen zei ik al dat ik ooit met haar zou trouwen, ik zweer het. De aanhouder wint.” Zijn voorspelling kwam inderdaad uit: hij vroeg haar onlangs ten huwelijk in Ibiza en Vaes zei ja.

Door gjs