Altijd al eens mee willen spelen in een tekenfilm? ‘The Grinch’ zoekt jonge stemacteurs en jij kunt erbij zijn

Bron © Jommekeskrant

Wie altijd al eens heeft willen meespelen in een animatiefilm, kan zijn of haar droom zien uitkomen. De makers van de Vlaamse versie van ‘The Grinch’ zijn immers op zoek naar drie tieners, die de stemmen van personages willen inspreken. Een unieke ervaring, die je kan winnen dankzij een wedstrijd in onze Jommekeskrant.

Sommigen onder jullie hebben misschien al wel gehoord van de Grinch of ‘How The Grinch Stole Christmas’. In 2000 kwam er immers al een Amerikaanse film van uit, gebaseerd op het gelijknamige boek van Dr. Seuss. De Grinch, een groen gemeen schepsel, haat Kerstmis en hij heeft dan ook snode plannen. Op kerstavond steelt hij alle cadeautjes en kerstversieringen. Maar dankzij één optimistisch meisje begint het hem te dagen: Kerstmis gaat om veel meer dan alleen kerstballen en speelgoed...

Altijd al eens mee willen spelen in een tekenfilm? ‘The Grinch’ zoekt jonge stemacteurs en jij kunt erbij zijn
The Grinch en zijn trouwe hond Max. Foto: Illustration/Universal Pictures

Nu komt er een remake van de populaire film. En daarvoor strikte de Engelse versie heel wat bekende namen, zoals Benedict Cumberbatch. Benieuwd hoe dat gaat klinken en eruitziet? Kijk dan zeker even naar de trailer!

Wedstrijd: stemacteur gezocht!

Maar de Vlaamse versie van de film is nog volop in de maak. En daarvoor heeft het productiehuis jouw stem nodig. Onze Jommekeskrant organiseert dan ook een wedstrijd, voor creatieve jongelingen tussen de negen en veertien jaar oud. Wil je zelf - net zoals Benedict Cumberbatch - een echte stemacteur worden? Waag dan nu je kans.

De opdracht is simpel: stuur voor maandag 10 september om 10 uur een audio- of videofragment door naar eva@sonhouse.com waarin je jezelf op een originele manier voorstelt. Vermeld als onderwerp zeker “Jommekeskrant De Grinch”. Een dag later krijg je te horen of je de stem mag gaan inspreken. En wie weet kan je dan wel in alle Vlaamse bioscopen gaan luisteren naar jezelf in ‘De Grinch’.

Door mrra
VOOR ABONNEES