Abonnee worden? Kies je leesformule

Mee in één minuut: neergestorte helikopter, Abdeslam zocht doelwit in Brussel, Justitiepaleis stort in

Mee in één minuut: neergestorte helikopter, Abdeslam zocht doelwit in Brussel, Justitiepaleis stort in
Hebt u een minuutje? Met dit handige overzicht bent u in 60 seconden helemaal mee met het nieuws van de dag.
Salah Abdeslam wilde mogelijk een aanslag plegen in Brussel zoals die in Parijs. Toen de terrorist op de vlucht was zocht hij informatie op over wapens en mogelijke doelwitten in Brussel.
Een vliegtuig van Emirates wordt op de New Yorkse luchthaven JFK in quarantaine geplaatst. Zo’n 100 passagiers zouden ernstig ziek zijn geworden tijdens de vlucht van Dubai naar Amerika.
Voormalig Rode Duivel Jan Ceulemans zal bij de gemeenteraadsverkiezingen opkomen voor N-VA in Westerlo, waar hij woont. Daar krijgt hij de 26e plaats op de lijst.
Op de luchthaven van Wevelgem is woensdagmiddag een helikopter neergestort vanop twintig meter hoogte. De vier inzittenden raakten daarbij gewond.
In het Brusselse Justitiepaleis is in de nacht van dinsdag op woensdag het plafond van de griffie van het Hof van Cassatie gedeeltelijk ingestort. Maandag raakten al twee mensen gewond toen enkele archiefkasten in het hof van beroep het begaven en omver vielen. Voor Brussels burgemeester Philippe Close is de maat vol, hij vraagt om de renovatie van het gebouw te versnellen.
De blessures van Marouane Fellaini, Christian Benteke en Simon Mignolet zijn van die aard dat ze vrijdag in Schotland niet van de partij kunnen zijn. Ook voor de wedstrijd in en tegen IJsland kan de bondscoach niet op hen rekenen. Er zijn geen vervangers opgeroepen.
Een zesjarig Brits jongetje mag na zes weken vakantie in België niet meer terugkeren naar zijn thuisland. Volgens de Britse Dienst Vreemdelingenzaken is zijn paspoort volgens de strikte letter van de wet niet meer geldig.
Nog niet uitgelezen? Meer nieuws op Nieuwsblad.be!
AANGERADEN
Meest recent