VIER telt af naar ‘Expeditie Robinson’ met ongeziene stunt aan MAS: kies mee welk weerelement ze moeten doorstaan

‘Expeditie Robinson’ gaat bijna van start en VIER heeft een ongeziene stunt voorzien om het nieuwe seizoen in te luiden. Tien Vlamingen moeten in ware Robinson-stijl de befaamde ‘paalproef’ doorstaan. Vanaf 17 uur op woensdagnamiddag staan de deelnemers op een kleine blok en de opdracht is simpel: wie slaagt erin urenlang overeind te blijven tijdens een zandstorm, hittegolf of regen?

De opdracht is simpel, maar niet min: wie het langst blijft staan wint de proef. Maar de ruwe weerelementen maken het hen niet gemakkelijk. De deelnemers krijgen regen, zandstorm, hittegolf en stormweer te verduren. En de kijkers beslissen van thuis welk element ze moeten trotseren. Meestemmen kan via deze website.

Benieuwd hoe dat gaat? Dan kan je hierboven live volgen. Van omstreeks 1.00 uur tot 6.00 uur zal ‘Expeditie Robinson: De Ultieme Countdown’ ook te volgen zijn op VIER.

Je hoort het goed, ook woensdagnacht gaat de loodzware proef verder. De tien Vlamigen blijven op een billboard staan naast het MAS in Antwerpen en moeten het zo lang mogelijk volhouden zonder eten, drinken of slaap. En dit voor het oog van heel Vlaanderen, online én op televisie. Met als inzet een reis voor twee personen naar de Filipijnen.

VIER telt af naar ‘Expeditie Robinson’ met ongeziene stunt aan MAS: kies mee welk weerelement ze moeten doorstaan
Kamagurka, Gert, James en Dana Winner waagden zich al eens aan de krachtige weerelementen onder het toeziend oog van Bartel. Foto: VIER
Door mrra