Schattig of walgelijk? Video van baby die aan borst van vader zuigt verdeelt het internet

Bron © Yahoo Lifestyle

Schattig, of toch vooral walgelijk? Het is een discussie die momenteel wordt gevoerd op Twitter. En dat allemaal door een virale video van amper acht seconden, waarbij een baby aan de borst zuigt van haar vader.

“De baby was duidelijk verward”, klonk het bij Daddy Duke, de Twitter-gebruiker die de virale beelden op zijn account postte. De man genoot zichtbaar van het moment dat zijn dochtertje aan zijn borst zoog. Het werd een filmpje dat aan een razend tempo de wereld rond ging, met intussen al ruim vier miljoen views tot gevolg.

Ondanks dat het gros van de kijkers de beelden vooral erg schattig vindt, is er ook een groep die een totaal andere mening is toegedaan. “Walgelijk en vreemd”, klinken de commentaren van sommigen die helemaal niet snappen waarom de man zijn dochtertje zomaar liet begaan. Het leidde tot een stevige discussie op sociale media.

(Lees verder onder de tweets)

Volgens gezondheidsexpert Jennifer Wider is er in ieder geval niks aan de hand. “Hoewel sommige mannen dit vreemd en oncomfortabel vinden, is er niets mis mee”, vertelde ze aan Yahoo Lifestyle. “Baby’s hebben een zuigreflex en zullen aan veel dingen zuigen om tot rust te komen. Veel dokters raden vaders aan om hun pink te gebruiken, maar als de baby zich vastklampt aan zijn tepel, dan is dat maar zo. In vergelijking met een fopspeen is dit niet erg verschillend.”

Door kmlo
VOOR ABONNEES