Jean Claude Van Damme krijgt ster op Walk of Fame in Oostende

Bron © BELGA
Oostende -

In Oostende werd Jean-Claude Van Damme zondagavond in de bloemetjes gezet. Op de zeedijk kreeg The Muscles from Brussels zijn eigen ster. Hij komt zijn nieuwste film ‘Lukas’ promoten op het filmfestival.

In het gezelschap van zijn Belgische ouders en zijn zus onthulde Jean-Claude Van Damme zijn eigen ster op de Oostendse Walk of Fame. Hij is eregast op het filmfestival van Oostende waar hij de film ‘Lukas’ komt promoten. ‘Lukas’ is een Franse actiethriller en gaat over buitenwipper Lukas, vertolkt door Jean-Claude Van Damme, die moet binnendringen in een gevaarlijke Nederlandse organisatie. Het is zijn laatste kans om het hoederecht over zijn 8-jarige dochtertje niet te verliezen. Vlaamse acteurs Kevin Janssens en Sam Louwyck spelen ook mee in de film.

De Belg Jean-Claude Van Damme speelde eerder al mee in tal van actiefilms, die niet zelden uitgroeiden tot absolute kaskrakers. Heel wat fans waren op de zeedijk aanwezig om de Hollywoodster toe te juichen. Eén fan was net iets te enthousiast en werd door de security verwijderd. Na de onthulling van de ster trok Van Damme naar de rode loper van de Kinepolis waar ‘Lukas’ vertoond werd.