Kleinzoon in tranen nadat hij enkele weken na dood van opa post krijgt uit onverwachte hoek

Bron © Mirror

Foto: Twitter

Een twintiger die enkele weken geleden afscheid moest nemen van zijn grootvader, kreeg vorige week plots een postkaart in de bus uit onverwachte hoek. De jongeman plaatste foto’s van het kaartje op Twitter, waar veel mensen deelden in zijn ontroering.

“Vorig jaar moesten we een nieuwe thuis zoeken voor de hond van mijn opa toen dokters Alzheimer bij hem hadden vastgesteld”, vertelt de jongeman uit het Schotse Paisley. “Helaas stierf hij enkele weken geleden. Dit zat vandaag in de brievenbus.”

Op twee foto’s bij de tweet is een kaartje te zien. “Hallo, ik ben op vakantie in Spanje”, staat daarin gedrukt. “Het spijt me het nieuws te horen over mijn papa. Hij was zo lief voor mij. Liefs, Winston.”

De kleinzoon kon zijn tranen moeilijk bedwingen, liet hij weten in een reactie. “Mijn zakdoeken hebben dienst gedaan.”

En niet alleen de kleinzoon was ontroerd. Het kaartje, waarschijnlijk verstuurd door de nieuwe eigenaars van de trouwe viervoeter van zijn grootvader, ging in geen tijd het internet rond en is intussen al meer dan 24.000 keer geretweet.

“Dat is net zo lief als hartverscheurend”, zegt iemand. “Het spijt me te horen dat je grootvader is overleden. Hij moet echt iemand bijzonder geweest zijn, zo’n hondenliefhebber.”

Door ehu