Ook Tomorrowland Winterland gigantisch populair

Foto: rr

De ticketverkoop van de eerste ­editie van Tomorrowland Winter, via het reservatiesysteem van Sunweb, nam voorbije zaterdag een sterke start. Aangezien het ski­domein van Alpe d’Huez volledig ­geprivatiseerd wordt voor het ­festival, wordt een totaalpakket aangeboden: festivalticket, skipas, logement in een hotel, chalet of ­appartement naar keuze, met verschillende cateringopties (ontbijt, halfpension, volpension). En de pakketjes voor de volledige zeven dagen zijn intussen de deur uit.

Komende zaterdag start de volgende ticketverkoopronde, met de ­focus op pakketten van vier dagen. Al verwacht de organisatie wel dat er nog enkele weekpassen zullen vrijkomen. “Sommige logies zijn nog niet vrijgegeven en er zijn verhuurders die nog moeten beslissen of ze bedden ter beschikking zullen stellen”, klinkt het.

Tomorrowland Winter vindt plaats van 9 tot 16 maart in de Franse Alpen. Het terrein heeft een capaciteit van dertigduizend festivalgangers, al wordt dat het jaar erop – tegen de tweede editie – waarschijnlijk nog op­getrokken: momenteel zijn er ­namelijk nog verschillende hotels in opbouw.

Door bpr