Straf: dit meisje van amper één jaar kan al op haar eentje zwemmen

Bron © KameraOne, ViralHog

Al kunnen zwemmen op éénjarige leeftijd: het is maar weinigen gegeven. Maar Kassia, het dochtertje van de Grace Fanelli uit Florida, had het blijkbaar al snel onder de knie. Op een video die de moeder maakte, valt te zien hoe het meisje zonder problemen in het zwembad van haar ouders zwom.

Het filmpje dateert al van vorig jaar, maar gaat sinds kort opnieuw viraal op sociale media. “Verdrinken is een van de belangrijkste doodsoorzaken bij kinderen onder vijf jaar” vertelde ze aan ViralHog. “Al van bij een leeftijd van zes maanden kunnen ze leren zwemmen. Zorg ervoor dat ze het kunnen, zodat ze zichzelf kunnen redden tot er hulp komt!”

In het geval van Kassia kreeg het meisje al zwemlessen toen ze nog maar negen maanden oud was. Iets wat duidelijk haar vruchten afwierp. Niet enkel de virale video van vorig jaar bewijst dat, maar ook een nieuw filmpje dat de moeder op YouTube plaatste. Nu de peuter inmiddels twee jaar is, kan ze ook zelfstandig in het zwembad springen en de volledige oversteek maken.

Video: YouTube

Door kmlo
VOOR ABONNEES