Man die geboren werd zonder penis heeft na 45 jaar eindelijk voor het eerst seks

Bron © The Sun, Telegraaf

Foto: Shutterstock

Een 45-jarige man heeft voor het eerst in zijn leven seks gehad. Hij lijdt aan aandoening die slechts 1 op de 20 miljoen mannen treft en werd geboren zonder penis. Tijdens een tien uur durende operatie hebben artsen hem nu voorzien van een trots geslachtsdeel.

Andrew Wardle werd geboren met een aandoening die maar 1 op de 20 miljoen mannen treft, waardoor hij wel over teelballen, maar niet over een penis beschikt. Of beschikte. Want zo’n tien jaar geleden kwam de man uit Manchester erachter dat de medische wetenschap hem alsnog aan een mannelijk geslachtsdeel zou kunnen helpen. In juni ging hij onder het mes.

Tijdens een tien uur durende operatie voorzagen chirurgen hem van een trots geslachtsdeel, vervaardigd uit huid van zijn onderarm, zenuwen uit een been en een kunstmatig erectiesysteem - met knopje om zijn lid ‘op te pompen’. Het resultaat is volgens Andrew fantastisch, legt hij uit bij The Sun. “Hij is echt belachelijk groot.” Zijn vriendin Fedra (28) stemt in: “Jep. Hij is groot.”

Tien dagen durende erectie

Andrew moest er wel wat voor over hebben. een extreem pijnlijke periode waarin hij onder meer een tien dagen lange erectie moest zien te verduren, gevolgd door een wachttijd van zes weken voordat hij eindelijk seks mocht hebben.

“Fedra had een romantisch tripje naar Amsterdam geboekt voor mijn verjaardag”, vertelt Andrew over zijn ‘eerste keer’. “Maar ik dacht dat de druk dan te groot zou zijn. Ik moest de functie elke ochtend en avond testen en hem 20 minuten in een erectie houden. Dus op een ochtend, twee dagen voor ons tripje, is het gewoon gebeurd. Het was leuk en spontaan. Helemaal hoe ik wilde dat het was.”

De vrijpartij duurde een halfuurtje en was volgens Fedra “amazing”. En ook al was het Andrews ontmaagding, volgens haar “wist hij goed waar hij mee bezig was”. Het koppel is in de zevende hemel en hoopt nu voorzichtig op een kindje. Daarvoor moet wel Andrews vruchtbaarheid nog worden getest.

Door ehu