Olivier Deschacht alweer de gebeten hond bij Club-supporters: "Ach, dat is al twintig jaar zo"

Club-spits Wesley vocht tegen Lokeren enkele stevige duels uit met Olivier Deschacht. In de 54e minuut vond hij dan toch de weg naar doel maar de VAR werd erbij gehaald. Het overleg duurde wel erg lang en pas toen scheidsrechter Dierick zelf ging kijken langs de zijlijn, keurde hij het doelpunt af. Uit de herhaling bleek dat Wesley Deschacht in het voorbijlopen raakte, waarna die laatste tegen de grond ging.

De beslissing werd op ongeloof onthaald bij Club en over deze fase zal nog heel wat worden nagekaart. Voor de fans was Deschacht met zijn Anderlecht-verleden meer dan ooit de gebeten hond. 

“In de laatste minuut verliezen is altijd pijnlijk”, zuchtte hij ontgoocheld. “We hebben vandaag met een heel groot hart gestreden, helaas werd dat niet beloond. Niet dat we verdienden te winnen, want daarvoor hebben we in de tweede helft te weinig gevoetbald. Maar we zijn op de goede weg en persoonlijk vind ik stilaan mijn beste vorm terug. Jammer wel dat ze op een corner en penalty scoren. Ik had liever gehad dat ze twee mooie doelpunten hadden gemaakt."

"Dat het Brugse publiek mij op de korrel nam? Ach, dat is al twintig jaar zo. Dat wil net zeggen dat ik goed aan het spelen ben.”

Olivier Deschacht alweer de gebeten hond bij Club-supporters:
Foto: Photo News
Olivier Deschacht alweer de gebeten hond bij Club-supporters:
Foto: Isosport
Olivier Deschacht alweer de gebeten hond bij Club-supporters:
Foto: Photo News

.

Door vml, whb
  • VOOR ABONNEES
    Meer voetbal