Meghan Markle doet inkopen in supermarkt zonder herkend te worden

Bron © People

Prins Harry en Meghan Markle Foto: Photo News

Het leven van Meghan Markle mag sinds haar huwelijk met prins Harry dan wel veranderd zijn, toch blijft de hertogin van Sussex zelf haar boodschappen doen in de lokale supermarkt.

De hond uitlaten, naar de pilates studio gaan of boodschappen doen: Meghan Markle doet het nog steeds zelf. De wereldberoemde echtgenote van prins Harry gaat geregeld boodschappen doen bij Whole Foods, een Amerikaanse supermarkt gespecialiseerd in biologische producten, op amper vijf minuutjes rijden van Kensington Palace.

“Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, zegt een anonieme bron aan People magazine. “Het mag dan vreemd lijken dat een lid van de koninklijke familie zelf boodschappen doet terwijl ze een leger personeel ter beschikking heeft maar het helpt haar om met de voetjes op de grond te blijven.”

De voormalige bodyguard van wijlen prinses Diana had het in een eerder interview met People al eens over hoe moeilijk het is voor een jonge vrouw om een leven te leiden in de schijnwerpers. “Elke dag, elk moment van je leven wordt een publieke aangelegenheid”, zegt Ken Wharfe. “De dagen dat ze kon doen wat ze wil, zijn helemaal voorbij. Je kan stellen dat ze nu eigenlijk de grootste rol van haar leven speelt.”

Door lla