Kookboek op de rooster
In zeven minuten een gratin maken: zo doe je dat
Vraag aan mijn moeder wat mijn lievelingsgerecht is en ze antwoordt: “chicongs in den oven”. Wat West-Vlaams is voor hesprollen. Al zo’n 35 jaar staat het bij mij op één. Om maar te zeggen dat het gerecht me na aan het hart ligt en je er dus beter ook geen zottigheden mee uithaalt. Anders wordt deze jongen ambetant. En daar had ik in deze eerlijk gezegd wel voor gevreesd.
csn
Beste van Plus
Lees ook
Nieuwe kookboek Sofie Dumont uitgetest, en oef: de focus ligt niet alleen op gezond
Koken met wilde planten? Wij hebben het getest en dat was geen onverdeeld succes: “De taart wordt naar de mesthoop verwenst”
Makkelijkste ‘kookboek’ ooit: met deze tips pimp je kant-en-klare gerechten uit de supermarkt
Het kookboek dat ons vis uit blik leerde waarderen... tot op zekere hoogte: “Hier trek ik de grens”