‘De Buurtpolitie’-actrice over werken met Bart De Pauw: “Ik vond hem heel aangename baas”

Bron © Story

Foto: Instagram

Ze maakt tegenwoordig het mooie weer in ‘De Buurtpolitie’ als agente Lotte Vissers, maar Charlotte De Groof combineert dat nog steeds met redactiewerk voor ‘Koeken Troef’, het bedrijf van Bart De Pauw waar ze eerder ook stage liep.

“Ik werk achter de schermen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Twee tot de zesde macht’ met Jeroen Meus”, vertelt De Groof aan Story. “Hij heeft al eens lachend gezegd dat ‘De Buurtpolitie’ kijkers van ‘Dagelijkse Kost’ afsnoept. Maar hoe graag ik dat werk ook doe, als ik moet kiezen, dan zou ik voor het acteren gaan.”

Over de huidige sfeer bij het productiehuis van Bart De Pauw wil De Groof niets kwijt. “Ik werk als freelancer, dus daar kan ik niets over zeggen. Ik heb nog als redactrice stage gelopen hij hem en ik had een gastrolletje in zijn fictiereeks ‘It’s Showtime’. En telkens waren dat fijne samenwerkingen. Ik vond hem echt een zeer aangename baas en heb me bij hem zeker nooit ongemakkelijk gevoeld. Dat heb ik trouwens nog bij niemand voorgehad. Op feestjes kan je wel eens in aanraking komen met zatte mannen die lastig doen, maar dat maakt helaas elke vrouw mee, in elke branche.”

Door nkdr