Boomstammetjes in Plopsaland “zijn toe aan opfrisbeurt”, dus worden ze een indrukwekkende ‘Dino Splash’

Bron © Plopsaland

Foto: Plopsa

Adinkerke -

De Boomstammetjes in Plopsaland dateerden eigenlijk nog uit de tijd van het Melipark en waren dus toe aan een hoogdringend onderhoud. Ze krijgen echter heel wat meer dan een onderhoud, en op de ontwerptekening ziet de nieuwe ‘Dino Splash’ er alvast heel indrukwekkend uit.

De Boomstammetjes, een attractie die net als de Rollerskater nog uit de tijd van het Meli Park dateert, heeft eveneens nood aan een grondige opfrissingsbeurt”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne, hierover. “We vinden het belangrijk om voortdurend te blijven investeren, ook in de bestaande zones, zodat deze mooi en up-to-date blijven,” voegt CEO Steve Van den Kerkhof eraan toe.

De Boomstammetjes, die momenteel een Samson & Gert-thema hebben, worden volledig gestript en krijgt een dinothema aangemeten. “Gezien de enorme populariteit van dino’s bij kinderen én na de succesvolle integratie van de Dino Splash in Plopsa Coo, is het een logische beslissing om dinosaurussen ook in Plopsaland De Panne te introduceren.”, zegt Steve Van den Kerkhof. “We zijn overtuigd van de blijvende populariteit van dino’s bij kinderen. Zo hebben we ook plannen om in het kader van scholen en educatieve projecten rond dit thema te werken.”

Door nkdr
VOOR ABONNEES