Johnny Depp doorbreekt bijna twee jaar na scheiding stilzwijgen: “Ik ben niet gewelddadig”

Foto: Isopix

Een heftige ruzie maakte in mei 2016 een einde aan het huwelijk tussen Johnny Depp (55) en Amber Heard (32). Zij beschuldigde hem van huiselijk geweld en kwam naar buiten met een blauw oog om dat te bewijzen, hij beweert nu in een interview met GQ dat hij helemaal niet de man is die Heard van hem heeft gemaakt in de pers.

In een interview met GQ heeft Johnny Depp voor het eerst gereageerd op zijn scheiding van Amber Heard en vooral alle beschuldigingen van huiselijk geweld die daarna naar boven kwamen. Zo meende de actrice dat hij een iPhone naar haar hoofd had gegooid en kwamen ook beelden bovendrijven van een dronken, agressieve Depp. Vandaag ontkent hij echter dat hij een "gewelddadige man" is. De beschuldigingen van zijn ex aan zijn adres zouden van hem "Quasimodo in plaats van Assepoester" gemaakt hebben. 

"Het deed me pijn dat ik werd afgeschilderd als iemand die het tegenovergestelde is van wat ik echt ben", klinkt het. "Dus besloot ik om gewoon mijn mond te houden. Ik wist dat het anders aan me zou blijven kleven. Zeg gewoon wat je denkt en mijn advocaten zullen de rest wel oplossen, daarom sprak ik nooit eerder over wat er allemaal is gebeurd. Ik voelde ook dat mensen anders naar me begonnen te kijken door de beschuldigingen."

Hoewel Heard tot op vandaag bij haar verhaal blijft, raakten de twee het uiteindelijk toch eens over hun scheiding. Aan hun - op zijn zachtst gezegd - turbulente huwelijk kwam begin 2017 na nog geen twee jaar officieel een einde. Zij hield er uiteindelijk zo'n 6 miljoen euro aan over, die ze weliswaar weggaf aan een goed doel. 

 

Door flb
AANGERADEN