Nieuwe liefde voor Jan Kriekels: “Net alsof we opnieuw zestien jaar zijn”

© Instagram - Marc Herremans

Nadat zijn jarenlange relatie met Kirsten Janssens begin dit jaar op de klippen liep, bleef het even stil rond Jan Kriekels (58). Maar de liefde heeft hem opnieuw gevonden en dat mag iedereen geweten hebben. TV Familie sprak met zijn nieuwe vriendin: de 22 jaar jongere Barbara Monika Rodriguez. “Het is precies alsof we opnieuw zestien jaar zijn!”

nkdr

Ze is een Limburgse met Poolse roots, 36 jaar oud en de trotse mama van een zoontje, maar ook Mrs. Top of the World 2017: een beetje aandacht is ze dus wel gewend. Ook nu dat veel negatieve aandacht is, want Barbara krijgt voortdurend te horen dat ze uit is op het geld van Kriekels. “Dat ik een golddigger zou zijn, dat is gewoon belachelijk.”

“Eerlijk gezegd, het boeit mij niet wat sommige kortzichtige mensen denken”, vertelde ze aan TV Familie. “Wij zijn gelukkig met elkaar. Wat mijn hart wél heeft geraakt zijn al de mooie reacties van degenen die ons echt kennen. Mensen die dat zeggen of denken, die kennen zelf geen echte liefde. Zo zie ik het.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Echte liefde. Barbara schuwt de grote woorden niet in het interview. “Tussen Jan en mij is het echt wel pure liefde, en dat is al wat telt. We zijn zo enorm gelukkig met elkaar! Het is precies alsof we opnieuw zestien jaar zijn.”

De twee leerden elkaar in mei van dit jaar kennen op een feestje in Hasselt, zo vertelt Barbara. “We hadden een zeer interessant gesprek. We hadden gewoon een heel fijn moment samen.” Sindsdien zijn de twee blijven afspreken. “Eerst als vrienden, maar dat groeide vrij snel uit tot véél meer.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook