Roompot - Charles stelt opnieuw drie aanwinsten voor, selectie voor 2018 is rond

© Photo News

Roompot-Charles krijgt almaar meer vorm. Nadat eerder al de komst van Lars Boom en Michael Van Staeyen werd aangekondigd, werd nu ook de komst van Maurits Lammertink, Boy Van Poppel en Justin Timmermans aangekondigd.

gvdl

Met Lammertink en Van Poppel wordt voor ervaring gekozen. De 28-jarige Lammertink fietste de twee voorbije seizoenen voor het Russische Katusha nadat hij eerder al voor Roompot had gereden. Meer zelfs, hij bezorgde Roompot in 2015 de eerste zege ooit met ritwinst in de Ronde van de Limousin.

Boy van Poppel vindt bij Roompot zijn vader Jean-Paul terug die er als ploegleider aan de slag is. De 30-jarige Van Poppel reed de afgelopen vijf seizoenen voor Trek waar hij zich vooral als helper nuttig heeft gemaakt. Van Poppel hoopt bij Roompot opnieuw meer zijn eigen kans te mogen gaan.

De 22-jarige Justin Timmermans wordt beschouwd als een wissel op de toekomst. Met de komst van deze drie renners heeft Roompot - Charles voor volgend seizoen achttien renners onder contract en is de kern voor 2019 helemaal rond.

Aangeboden door onze partners