Ook ex-man van Meghan Markle is opnieuw getrouwd

Foto: Isopix

Meghan Markle heeft dan wel de liefde gevonden in de armen van prins Harry, ook haar ex-man Trevor Engelson is opnieuw van straat. Hij verloofde zich twee weken na het huwelijk van Meghan met miljonairsdochter Tracey Kurland. De feestelijkheden vonden, in tegenstelling tot die van zijn ex, plaats in intieme kring.

Trevor Engelson (41) is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met Tracey Kurland (32), een diëtiste en dochter van een schatrijke bankier uit Los Angeles. De twee vormen al sinds november 2017 een koppel. Hij vroeg haar twee weken na het trouwfeest van zijn ex Meghan Markle met prins Harry ten huwelijk.

Het evenement vond plaats in een privéwoonst in Hidden Hills. "De plechtigheid was klein, informeel, maar toch intiem", vertelt een bron aan DailyMail. "Het was een wereld van verschil met dat van Meghan."

Meghan en Trevor vormden tien jaar een koppel, waarvan ze twee jaar als getrouwd stel doorbrachten. Hun huwelijk vond plaats op het strand in Jamaica in het gezelschap van zo'n honderd genodigden. In 2013 kwam er een einde aan hun relatie. 

Door flb
  • VOOR ABONNEES