Prins George en prinses Charlotte bruidskindjes op huwelijk prinses Eugenie

Prins George en prinses Charlotte vorige zomer tijdens het huwelijk van Sophie Carter, een goede vriendin van Kate Middleton Foto: PN

Prins George en prinses Charlotte, de twee oudste kinderen van de Britse prins William en Kate Middleton, zullen op vrijdag 12 oktober bruidskindjes zijn tijdens het huwelijk van prinses Eugenie en haar aanstaande Jack Brooksbank. Dat heeft Buckingham Palace bevestigd.

Prins George zal het huwelijk bijwonen als page boy, een Engelse term voor ringendrager. Het is niet de eerste keer dat hij die rol toegewezen krijgt. De vijfjarige royal heeft ervaring opgedaan tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle en op dat van Pippa Middleton en James Matthews. Louis de Givenchy, zoon van Olivier de Givenchy en zijn vrouw Zoe, krijgt vrijdag dezelfde taak.

Dochter Robbie Williams

Prinses Charlotte wordt bruidsmeisje en is niet aan haar proefstuk toe. Ze was het al in mei vorig, mei van dit jaar en september. Deze keer krijgt ze het gezelschap van een ander beroemd kindje: Theodora Williams, dochter van zanger Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field. Savannah en Isla Philips, dochters van Autumn en Peter Phillips zijn eveneens bruidsmeisjes. Mia Tindall, dochter van Zara en Mike Tindall, mogen ook meedoen. Net als Maud Windsor, het metekind van prinses Eugenie.

Inmiddels is ook bekendgemaakt wie de getuigen zijn van het koppel. Aan de kant van prinses Eugenie is de eer voor haar twee jaar oudere zus Beatrice. Jack Brooksbank vroeg het aan zijn broer Tom.

Door vwh
Meest recent