David en Victoria Beckham hebben hun villa voor ettelijke miljoenen meer verkocht

Foto: Photonews

In 2007 kochten de Beckhams een villa in Beverly Hills, het poepchique stadsdeel van Los Angeles. Anno 2018 hebben ze die riante woonst met zes slaapkamers en tien badkamers van de hand gedaan, met enkele miljoenen winst op zak.

David en Victora Beckham zijn goed bezig op de vastgoedmarkt in de VS. In 2007 kochten ze in Beverly Hills een villa voor zo'n 15 miljoen euro. Het gaat om een eigendom van een halve hectare groot met daarop een woning met zes slaapkamers, tien badkamers, een media- en muziekkamer, lift, bibliotheek en zwembad en dat alles in een Toscaanse stijl.

Waarom ze het huis van de hand hebben gedaan is niet geweten, maar het zou wel eens kunnen liggen aan het feit dat het gezin meer en meer tijd doorbrengt in Miami waar David mede-eigenaar is van voetbalclub Inter Miami CF. Ze zijn daar ook gespot terwijl ze op huizenjacht waren. In elk geval zullen ze er hun broek niet aan gescheurd hebben, want ze verkochten de woonst in Beverly Hills nu voor 28 miljoen euro. Goed dus voor een winst van om en bij de 13 miljoen euro.

Dat zijn trouwens niet de enige eigendommen die het glamourkoppel in zijn bezit heeft. Ook in hun thuisland Engeland hebben ze meerdere huizen in Londen en daar is onlangs ook nog een gigantische cottage in het Cotswolds-gebied bijgekomen (foto onder).

Door flb
  • VOOR ABONNEES