Kylie Jenner laat toch opnieuw haar lippen opvullen

Bron © Metro.co.uk
Hoewel Kylie Jenner in juli haar lipfillers liet verwijderen en daar enorm veel positieve reacties voor in ruil kreeg, heeft de realityster er nu toch opnieuw voor gekozen om haar lippen te laten opspuiten. Dat maakte ze bekend via een post en het bijhorende onderschrift op Instagram, waarin ze haar cosmetische arts bedankt voor de bewezen diensten.

De Kardashians zijn altijd al het internationale uithangbord voor cosmetische chirurgie geweest, maar toen Kylie Jenner in juli haar tijdelijke lipfillers liet verwijderen, kreeg ze enorm veel positieve reacties. De realityster liet toen weten dat ze haar fillers niet langer nodig achtte en poseerde trots met haar natuurlijke lippen op haar sociale media.

Nu lijkt ze echter opnieuw te hebben gekozen voor opgespoten lippen. In een post op Instagram poseert ze met overduidelijk vollere lippen dan voorheen en in het onderschrift bedankt ze bovendien ook haar cosmetische arts: "Bedankt om gisterenavond laat nog langs te komen om mijn lippen op te lappen."

De lippen van de jongste telg waren al vaak het gespreksonderwerp in de roddelpers. In 2015 biechtte Kylie Jenner na heel wat controverse in een aflevering van 'Keeping Up With The Kardashians' eindelijk op dat ze lipfillers had. "Ik heb tijdelijke lipfillers", klonk het toen. "Het is iets waar ik altijd onzeker over ben geweest. Mensen staan zo snel klaar met hun oordeel en daarom ben ik er niet altijd eerlijk over geweest."

Door VVA