Selena Gomez opgenomen in het ziekenhuis

Bron © People

Foto: Photo News

Selena Gomez (26) is opgenomen in het ziekenhuis, nadat ze met een ernstige zenuwinzinking kampte. Dat meldt entertainmentsite TMZ. De zangeres verbleef op het ogenblik van haar paniekaanval al in het ziekenhuis, omdat ze te weinig witte bloedcellen had, een neveneffect dat kan optreden na niertransplantaties.

Selena Gomez heeft op medisch vlak een behoorlijk zware periode achter de rug. De zangeres kampt al een tijdje met lupus, onderging vorig jaar een niertransplantatie en krijgt vaak af te rekenen met depressies en angstaanvallen. Volgens de entertainmentsite TMZ is de zangeres nu opnieuw opgenomen in het ziekenhuis ten gevolge van mentale gezondheidsproblemen.

De voorbije weken zou Selena Gomez al twee keer gehospitaliseerd zijn, omdat ze te weinig witte bloedcellen had, een neveneffect dat kan optreden na niertransplantaties. Tijdens haar laatste ziekenhuisopname zou ze uiteindelijk met een ernstige angstaanval geconfronteerd zijn. "De voorbije weken wogen zwaar door en veroorzaakten een kantelmoment", bevestigde een anonieme bron aan het tijdschrift People. "Selena heeft zich gerealiseerd dat ze hulp nodig heeft om haar mentale problemen aan te pakken."

Momenteel zou de zangeres dialectische gedragstherapie ondergaan om haar te helpen om haar negatieve denkwijzes en gedragspatronen te wijzigen. Enkele weken geleden kondigde de zangeres ook al aan dat ze voorlopig niet meer op sociale media actief zou zijn.

 

 

 

Door VVA
    VOOR ABONNEES