Gucci maakt schoenen met ‘karamelsnoepjes’

Het Italiaanse modehuis Gucci heeft opvallende trekschoenen uitgebracht. Ze zijn niet alleen bombastisch, het ontwerp is ook versierd met bling details die aan karamelsnoepjes doen denken.

De opgepompte schoenen maken deel uit van de zogenoemde ‘Flashtrek’-collectie en zijn te koop voor iets meer dan 1.000 euro. Maar wie het schoeisel met goud en wit en beige zolen niet blits genoeg vindt, kan er voor 350 euro een lederen band aan toevoegen. Die bevat steentjes die verdacht veel op karamellen lijken.

“Deze schoenenlijn is geïnspireerd op de wandelwereld en combineert een oversized ontwerp met kristallen details. Stenen in gegraveerde metalen omhulsels hebben een vintage juweeleffect”, staat te lezen in de omschrijving op de site.

Gucci maakt schoenen met ‘karamelsnoepjes’

Niet iedereen ziet die knipoog naar wandelaars, maar wél naar snoepgoed. “Ik heb misschien honger, maar die versieringen en zolen doen me denken aan Caramac, een chocoladereep met karamel”, schreef iemand in de reacties op Facebook. “Ik wist niet dat de laatste mode een ode is aan karamel”, voegde een ander toe. Voor de fans: de schoenen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals wit en olijfgroen.

Gucci maakt schoenen met ‘karamelsnoepjes’
Door vwh
  • VOOR ABONNEES