Britse supermarktketen zet ons land in de kijker met spruitjesthee kri

Bron © Daily Mail

Foto: Extreme Couponing and Bargains UK)

Theeliefhebbers kunnen zich alvast in de handen wrijven. Of misschien net niet. Want de Britse supermarktketen Sainsbury’s heeft naar aanleiding van de feestperiode enkele nieuwe smaken gelanceerd.

De eindejaarsperiode lijkt misschien nog veraf, maar in Groot-Brittannië is de kerstgekte al volledig losgebroken. Zo pakt supermarktketen Sainbury’s voor de gelegenheid uit met twee nieuwe theesmaken. Eén ervan springt direct in het oog: “Brussels Sprouts Flavour Tea”. Vertaald: thee met spruitjessmaak. Of de kleine stunt bijdraagt aan het positief imago van ons land, valt natuurlijk nog af te wachten. Het valt namelijk te betwijfelen of de spruitjesthee bij de Britten in de smaak zal vallen.

Wie geen spruitjesliefhebber is, kan ook nog kiezen voor de andere pas gelanceerde theesmaak: “Pigs in Blankets Flavour Tea”. Wie zich daaraan waagt, krijgt thee met de smaak van gerookte worst, salie en rozemarijn. Wat ons betreft nu al hét perfecte souvenir voor wie na een dagje kerstshoppen in Londen met een origineel souvenir naar huis wil komen.

Door jdb