Villa Volta of de Droomvlucht kopen? Met de Efteling-editie van Monopoly moet je er niet eens voor gaan werken

© Efteling

Net op tijd, voor iedereen zich zorgen begint te maken over mogelijke kerstcadeaus, lanceert sprookjespark Efteling een eigen versie van Monopoly. Die neemt je mee langs de bekendste attracties van het park. De stations worden in deze versie dan weer de verschillende plaatsen waar je kan overnachten in het park.

nkdr

“We zijn enorm trots op deze speciale Efteling-editie van het iconische Monopoly spel. Samen Monopoly spelen is, net als een dagje naar Efteling met het gezin, een mooie traditie. Zo komt er een stukje Efteling-beleving bij de mensen thuis,” aldus Fons Jurgens, algemeen directeur Efteling, op de Efteling-blog.

© Efteling

Het spel staat volledig in het teken van het sprookjespark. Het geld is ‘echt’ Efteling-geld en de Kans- en Algemeen Fondskaarten staan vol met Efteling-weetjes.

Je kan het spel vanaf vandaag kopen in de Efteling zelf: in de souvenirwinkeltjes Efteldingen, Marskramer en Jokies Wereld. Vanaf donderdag 1 november is het spel ook online beschikbaar bij bol.com, Intertoys en Toychamp voor 55 euro. Abonnees van de Efteling krijgen 5 procent korting.

© Efteling

© Efteling

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten