Een beroemde visagiste, comebacks en andere details over de Victoria’s Secret-show

Dat het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret in slechte papieren zit, zal volgende maand niet te zien zijn op het jaarlijkse defilé. Dat zal zoals gewoonlijk glamoureuze elementen bevatten. Enkele details op een rij.

vwh

Het merk showde de voorbije jaren nieuwe lingerie in elke uithoek van de wereld - van Londen en Parijs tot Shanghai. Voor de nieuwe editie keert het label terug naar de roots: de modeshow zal op 8 november ingeblikt worden in New York City. Het wordt een eerbetoon met een praktisch kantje: showen op een locatie zoals het Chinese Shanghai bracht immers een administratieve rompslomp met zich mee. Zo waren er vorig jaar veel problemen met het visum van Gigi Hadid.

LEES OOK. Victoria’s Secret sluit dit jaar nog twintig winkels

Grote comebacks

Twee modellen die een tijdje uit de schijnwerpers verdwenen, worden straks weer op de catwalk verwacht. Het gaat om de Zuid-Afrikaanse Candice Swanepoel, die vijf maanden geleden beviel van haar tweede kindje. Ook Behati Prinsloo, vrouw van Maroon 5-zanger Adam Levine maakt na drie jaar een comeback. Het Braziliaanse model Alessandra Ambrosio moeten de fans niet verwachten, zij heeft haar vleugeltjes na 17 jaar carrière als Victoria’s Secret-angel aan de haak gehangen. Dit jaar blijken de Hadid-zusjes afwezig. Zoals elk jaar zijn er ook nieuwkomers: model Winnie Harlow, die de huidziekte vitiligo heeft, it-girl Duckie Thot en Kelsey Merritt. Die laatste is de eerste vrouw met Filipijnse roots die voor het label zal defileren.

Sexy make-up

De show van Victoria’s Secret draait niet alleen om de topmodellen, ook om de grote namen die meehelpen om de show spraakmakend te maken. Zo zal de beroemde Britse visagiste Charlotte Tilbury, die in haar gelijknamige make-uplijn producten heeft gebaseerd op Gisele Bündchen en Heidi Klum, alle meisjes opmaken. Ze staat bekend om haar glossy lippen, volle wimpers en een glanzende huid en zou volgens kenners weleens verantwoordelijk kunnen zijn voor de meest sensuele Victoria’s Secret-look ooit. Op de dag dat de modeshow wordt uitgezonden, plant Tillbury naar verluidt een herlancering van twee uitverkochte bestsellers. Zoals gewoonlijk wordt de show opgevrolijkt door optredens, maar welke artiesten langskomen is momenteel nog niet bekend.

LEES OOK. Met deze app sport je als een Victoria’s Secret-model

Aangeboden door onze partners

Lees ook