Pippa Middleton bevallen van eerste kindje

De Britse Pippa Middleton is op maandag 15 oktober bevallen van een zoon. Dat heeft haar woordvoerder een dag na de zwangerschapsaankondiging van prins Harry en Meghan Markle bevestigd.

vwh

Volgens de woordvoerder verkeren mama en baby in goede gezondheid. Het kindje weegt 4,3 kilogram en kwam om 13.58 uur lokale tijd ter wereld. De naam van het jongetje is nog niet bekend. Pippa Middleton (35), die vorig jaar trouwde met zakenman James Matthews, is bevallen in het St. Mary’s Hospital in Londen. Dat is hetzelfde ziekenhuis waar Kate Middleton prinsen George en Louis en prinses Charlotte voor het eerst in de armen sloot.

Een woordvoerder van Kensington Palace heeft inmiddels ook al gereageerd en meldt dat prins William en zijn vrouw Kate Middleton “heel blij” zijn voor Pippa en haar wederhelft. De laatste publiekelijke verschijning van de hoogzwangere Pippa dateert van vorige week vrijdag. Ze kwam in een smaragdgroene jurk naar het huwelijk van prinses Eugenie. De Britse media schreven toen dat de geboorte “voor elk moment kon zijn”.

Het gerucht dat Pippa zwanger was stak in april voor het eerst de kop op, maar de brunette bevestigde het heuglijke nieuws zelf pas in juni in haar column voor het blad Waitrose Weekend.

Aangeboden door onze partners

Lees ook