Tommy Hilfiger gaat in zee met Zendaya

Zendaya en Tommy Hilfiger Foto: Instagram

De Amerikaanse Zendaya is het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger. De 22-jarige zangeres en actrice zal een eigen lijn ontwerpen en opduiken in de lentecampagne van het merk.

De naam Zendaya doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar in Amerika is ze een grote ster. Ze werkt onder meer als zangeres, model en actrice. Zo staat ze momenteel op de filmset van de actieprent ‘Spider-Man: Homecoming’. Nu mag ze zichzelf ook ontwerpster noemen.

Tommy Hilfiger gaat in zee met Zendaya

Tommy Hilfiger heeft gevraagd om een lijn te maken die ‘zakenvrouwen’ in de schijnwerpers plaatst en een mix is tussen haar eigen eclectische stijl en de Amerikaanse vibe van het merk. De collectie zal vanaf februari te koop zijn, maar meer concrete informatie is er momenteel nog niet. De ster heeft er alvast zin in. “Mode is een manier om zelfexpressie en individualiteit te vieren”, klinkt het.

Zendaya is niet de eerste, bekende vrouw die de muze is van het label. Ze treedt in de voetsporen van topmodellen Gigi Hadid, Winnie Harlow en Haily Baldwin.

Tommy Hilfiger gaat in zee met Zendaya
Gigi Hadid in een campagnebeeld van Tommy Hilfiger
Door vwh
AANGERADEN