Mama van drieling toont hoe haar enorme babybuik eruitziet na de bevalling

© Instagram

Maria Jorstad uit Denemarken (36) was tot voor kort zwanger van een drieling en foto’s van haar enorme buik gingen de wereld rond. Sinds september is ze de mama van zoontjes Iben, Filip en dochter Agnes. En haar buik? Die neemt stilaan weer af in proportie, maar helemaal strak is hij nog niet. “Dit is een beetje teleurstellend”, schrijft ze op Instagram.

vwh

Op 12 september beviel Maria om vijf, vier en drie minuten voor negen uur ’s morgens van haar kindjes in het Deense Hvidovre Hospital. De baby’s kwamen met een keizersnede ter wereld en zijn gezond. Ze hebben zelfs een Instagrampagina met 228.000 (!) volgers.

© IG

Het is op hetzelfde account dat de mama aantoont dat ze haar lichaam van voor haar zwangerschap nog niet terug heeft. De buik van de moeder, die op 35 weken enorm was, is nu langzaam aan het krimpen. Maria deelt de evolutie met eerlijke foto’s: een kiekje van vier dagen na de geboorte, een week en een maand erna. “De eerste twee dagen kon ik nauwelijks opstaan door de extreme pijn van mijn keizersnede”, staat er bij de eerste foto waarop haar buik nog bol oogt. Bij het tweede beeld heeft ze naar eigen zeggen “een hangende buik”. “Mijn baarmoeder is nog niet gekrompen. Omdat mijn buik zo lang heel gespannen was, duurt het langer dan normaal.”

© IG

“Ik heb nog steeds een hangbuikje. Het ziet er vreemd uit en ik ben verrast dat het nog niet is gekrompen sinds mijn laatste foto. Ik moet toegeven dat het een beetje teleurstellend is”, schrijft ze bij de meest recente foto. Maar Maria ziet ook meteen de positieve kant van haar verhaal. “Het litteken van mijn keizersnede doet geen pijn meer. En binnenkort komen banden toe om mijn buik te ondersteunen. Ik ben heel benieuwd naar het effect. Ik verlang tot ik mijn lichaam terugheb.”

Maria Krijgt steun en lofbetuigingen van over de hele wereld. “Jij ben echt een rockster”, reageert een vrouw. “Je geraakt er wel, het heeft tijd nodig. Zeker voor een mama die drie kindjes heeft gedragen. Je bent een prachtige en geweldige vrouw.”

© IG

Aangeboden door onze partners