Nostalgie troef: ‘Het Swingpaleis’ komt terug (maar deze keer in het Sportpaleis)

Wie de legendarische muziekshow van ‘Het Swingpaleis’ mist, heeft geluk. Het muziekfeest komt voor één keer terug, zo hebben Peter Van de Veire en Julie Van den Steen bekendgemaakt tijdens de ochtendshow van MNM. Wie zingt er mee in de teams: Ann Reymen, Gene Thomas, Tinne Oltmans en Sieg De Doncker. Die kwamen alvast een voorproefje laten horen op de radiozender.

LEES OOK. Waar de dansers nieuwsanker werden en de koning niet gewoon ‘Dré’ kon heten. Wij nemen je mee terug naar ‘Het Swingpaleis’

De ‘MNM Back to the 90’s & 00’s’ zal dit jaar een wel héél herkenbaar tussenstuk kennen. De feestgangers in het Sportpaleis mogen op zaterdag 6 april immers opnieuw van Het Swingpaleis genieten. Twaalf jaar na het eind van de show zal de stop-de-band-ronde opnieuw weerklinken.

Het opzet van het Swingpaleis was eenvoudig genoeg natuurlijk: een goeie ouwe ’battle of the sexes’, met karaoke. Elke vrijdagavond speelden ‘de jongens’ tegen ‘de meisjes’, en die strijd werd met passie gevoerd. Onder leiding van Dré Steemans, beter bekend als Felice, stond het garant voor talloze enthousiaste avonden van 1996 tot 2006.

Het is niet de eerste keer dat Het Swingpaleis in het Sportpaleis de pannen van het dak speelt. Tijdens de gloriejaren organiseerde het programma zelf ‘Het Swingpaleis Live On Stage’, met Felice en alle bekende componenten. Deze keer komt het programma niet terug, maar is het dus deel van het feestgedruis van MNM.

Door mrra
Meest recent