Jordan Lukaku eindelijk opnieuw echt speler van Lazio Roma

Bron © BELGA

Foto: AFP

Lazio Roma heeft vrijdag bekendgemaakt Jordan Lukaku opnieuw toe te voegen aan haar 25-koppige spelerslijst voor wedstrijden in de Serie A. De linksachter vervangt de Servische verdediger Dusan Basta.

De 24-jarige Lukaku kampt al enkele maanden met een hardnekkige knieblessure. Hij kwam daardoor sinds mei niet meer in actie voor de Romeinen. Lazio nam de jongste Lukaku deze zomer omwille van zijn blessure ook niet op in de spelerslijsten voor zowel de Serie A als de Europa League. Het feit dat hij nu alsnog heropgevist wordt, lijkt erop te duiden dat hij eindelijk opnieuw speelklaar is.

Ook bij de Rode Duivels verdween de linkervleugelverdediger de voorbije maanden uit beeld. Door de knieperikelen miste hij de Wereldbeker in Rusland en ook na het WK behoorde hij niet meer tot de kern van bondscoach Roberto Martinez.

Lazio begon het nieuwe seizoen in Italië sterk met 15/24. De Romeinen staan daarmee voorlopig vierde. Zondagnamiddag wacht Lazio op de negende speeldag een verplaatsing naar Parma.

AANGERADEN