Élodie hervat training na blessure in Dancing with the Stars

Foto: Vier

Élodie Ouédraogo (37) traint na een blessure opnieuw voor Dancing with the Stars. Een haarlijnscheur in de onderste rib van Élodie Ouédraogo trok vrijdagavond een streep door het debuut van de ex-atlete in Dancing with the Stars.

In de eerste aflevering moest ze aan de kant blijven, maar ze is inmiddels weer aan het trainen met stevig ingetapete ribben. Of ze vrijdag meedoet in de tweede aflevering, staat nog niet vast. Als ze dat wel doet, start ze sowieso met een puntenachterstand. Het mikpunt van Élodie is Sien Eggers, die voorlopig laatste staat. Vanaf vrijdag stemt ook de kijker mee.

Bij Vier hadden ze voor de eerste aflevering van de danswedstrijd zuinig gemikt op 200.000 à 250.000 kijkers; laag mikken is altijd verstandig op een avond die zowat de privéspeeltuin van VTM is met programma’s als The Voice van Vlaanderen en The Voice Kids. Dancing with the Stars haalde vrijdag 430.384 kijkers, The Voice Kids had er 670.781. Met uitgestelde kijkers én een herhaling bereikte de danswedstrijd op Vier dit weekend bijna 663.000 liefhebbers.

Élodie hervat training na blessure in Dancing with the Stars
Foto: Vier
Door tdl