27-jarige vriendin Herman Brusselmans (61) klapt uit de biecht: “Vrijen met hem is tien keer opwindender”

Het leeftijdsverschil tussen Herman Brusselmans (61) en zijn lief Lena (27) stoort hen niet, integendeel. De jonge vriendin van de auteur vertelt in Humo hoe ze de kloof zelfs een voordeel vindt, want het bezorgt haar heel wat stomende momenten.

mrra

In het openhartige dubbelinterview in Humo praten Brusselmans en Lena over hun liefde voor elkaar, hun interesse in elkaars denken, hun connectie op een veel dieper niveau. De twintiger maakt zich geen zorgen voor de komende jaren, ze is er zeker van dat hun intense relatie zal standhouden. “Over de seks maak ik me trouwens ook geen zorgen”, klinkt het.

Al vraagt Brusselmans zichzelf wel af of dat nog zo zal zijn als hij 75 is, wanneer de aftakeling zal toeslaan. “Ik kan me moeilijk voorstellen dat jouw brein ooit aan vitaliteit zal inboeten”, reageert ze duidelijk. Ook het idee van Brusselmans in een rolstoel schrikt haar niet af. “Ik vind vrijen met Herman tien keer opwindender dan met iemand van mijn leeftijd. Net door die erectiepilletjes presteert hij veel beter”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Lees ook