Het populairste merk van het moment is niet Balenciaga of Gucci

© Isopix

Niet Balenciaga of Gucci is momenteel het populairste merk online, die eer valt Off-White te beurt. Dat is het streetwearlabel van de Amerikaanse ontwerper Virgil Abloh. Die rijgt momenteel trouwens het ene succes na het andere aan elkaar.

flb

Wat een week is het voor Virgil Abloh. De 38-jarige ontwerper heeft zopas zijn eerste collectie voor Louis Vuitton voorgesteld, hij kreeg te horen dat hij genomineerd is als 'Designer of The Year' door de British Fashion Council én zijn eigen label Off-White blijkt online het populairste te zijn en kaapt de titel 'Hottest Fashion Brand in the World' weg.

Dat heeft Lyst, een zoekmachine die zich specifiek op de modewereld richt, bekendgemaakt. Daarvoor analyseert het het shopgedrag van zo'n 5 miljoen mensen en houdt het ook rekening met de gegevens van 12.000 webshops en designers. Off-White verslaat daarmee gevestigde namen zoals Balenciaga en Gucci. Nike en Prada vervolledigen de top vijf.

In de andere categorie van meest populaire accessoire bleek de Saddlebag van Dior bij de vrouwen de topper te zijn en bij de mannen ging het om de Nike Air Presto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten