Topmodellen Kendall Jenner en Gigi Hadid delen de ergste griezelverhalen uit hun jeugd

Foto: Vogue

Naar aanleiding van Halloween op woensdag 31 oktober polste de Amerikaanse Vogue naar de engste verhalen van topmodellen Gigi Hadid en Kendall Jenner. Beide dames hebben in hun jeugd verschillende vreemde ervaringen meegemaakt met geesten.

“Ik weet niet of ik ooit een geest heb gezien, maar ik heb wel de aanwezigheid van een geest ervaren. In het huis van mijn moeder hoorden mijn zus Kylie en ik vroeger altijd voetstappen op het dak toen er niemand thuis was. De douche van Kylie begon soms plots water te sproeien en we hebben nooit geweten waarom. Ik ben ervan overtuigd dat het een geest was”, zegt ze in een filmpje met dreigend muziekje op de achtergrond.

Vrouw in de kast

Haar collega en vriendin Gigi Hadid heeft naar eigen zeggen ook ervaring met ‘bovennatuurlijke situaties’ en haalt herinneringen op aan de tijd dat ze als kind in een zolderkamer sliep. “Ik hoorde vreemde geluiden in de kast. Toen ik aan mijn vader vroeg vanwaar die kwamen, antwoordde hij dat er vroeger een oude vrouw in ons huis woonde en dat ze er ook was gestorven.”

Hoofden met dozen

Daarnaast kan ze zich nog goed een nachtmerrie voor de geest halen. “Het was wellicht rond de tijd dat ik ‘Beetlejuice’ heb gezien. Ik was thuis, maar alles was anders. De belichting was heel ‘Beetlejuice’-achtig en er hing mist. Er kwamen heel traag personen van de trap met dozen op hun hoofd. Het was bijna net zoals Kerstmis, maar dan veel griezeliger.”

Door vwh
Meest recent