Selena Gomez heeft niet langer de meeste volgers op Instagram

Een shift in de wereld der influencers. Niet langer Selena Gomez kan uitpakken met het hoogst aantal volgers op Instagram, wel Juventus-speler Cristiano Ronaldo.

Selena Gomez was lange tijd de absolute koningin van Instagram. Meer dan twee jaar lang kwam niemand in de buurt van haar enorme aantal volgers. Maar sinds de popster eind september had aangekondigd even te verdwijnen van sociale media om zich te laten behandelen voor een depressie, ging het aantal volgers niet meer zo hard omhoog.

En daardoor kon Cristiano Ronaldo haar voorbijsteken. Dat de Portugese voetballer de voorbije weken vaak negatief in het nieuws kwam (hij wordt door een vrouw in Las Vegas beschuldigd van seksueel misbruik, er is een onderzoek geopend) heeft zijn fans niet doen afhaken. Ronaldo was al de absolute kampioen op Facebook.

 Selena Gomez heeft niet langer de meeste volgers op Instagram
Foto: REUTERS

Ronaldo en Gomez tellen allebei nu ruim meer dan 144 miljoen volgers. Op plaats drie volgt zangeres Ariana Grande, met 132 miljoen volgers. Kim Kardashian staat op de vierde plek met 120 miljoen volgers, Beyoncé sluit de top-vijf met 119 miljoen volgers.

Door edm
AANGERADEN